Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:58:48 GMT

بررسی جایگاه لباسشویی دوو در رده بندی بازار

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۷۸۵۵۳

بررسی جایگاه لباسشویی دوو در رده بندی بازار

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، با توجه به اینکه لوازم خانگی یک کالای مصرفی گران‌قیمت است و شما هر روز نمی‌توانید آن را تعویض کنید، یافتن برندهای قابل اعتماد در بازار لوازم خانگی اهمیت بسیاری دارد. ماشین لباسشویی یکی از این لوازم است که کیفیت شستشو و محافظت از لباس‌ها در آن اهمیت بسیار بالایی دارد و شما باید برند و مدلی را انتخاب کنید که بالاترین کیفیت را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ظرفیت شستشو در ماشین لباسشویی اهمیت زیادی دارد و باید متناسب با تعداد اعضای خانواده و کاربردی که از آن انتظار دارید خریداری شود. ماشین لباسشویی سری Senior دوو که در بازار عرضه شده، علاوه بر اینکه کیفیت شستشوی بسیار بالایی دارد از لباس‌ها به بهترین شکل محافظت کرده، مانع از نخ کش شدن و آسیب‌دیدگی آن‌ها می‌شود، به نحوی که هر روز می‌توانید لذت پوشیدن لباس نو را تجربه کنید. ما برای اینکه به انتخاب بهتر شما کمک کنیم در این مطلب جایگاه لباسشویی شرکت دوو در رده بندی بازار را بیان کرده‌ایم، اگر قصد خرید ماشین لباسشویی را دارید خواندن این مطلب به درد شما می‌خورد.

جدول مقایسه ماشین لباسشویی دوو با دو مدل خارجی پرفروش موجود در بازار

در بازار پر نوسان امروز خرید انواع لوازم خانگی کمی سخت شده و با توجه به تنوع مدل‌های موجود انتخاب کردن باید با دید باز و دقت بیشتری انجام شود. در حال حاضر مدل‌های خارجی متنوعی از محصولات در بازار وجود دارد اما با توجه به خروج رسمی برخی برندهای مطرح از کشور تامین قطعات این دستگاه‌ها دشوار شده و امکان اینکه بعد از یک خرابی ساده دیگر نتوانید از آن‌ها استفاده کنید وجود دارد. در جدول زیر ماشین لباسشویی سنیور دوو با دو مدل خارجی پرفروش در مرداد ۱۴۰۰ مقایسه شده تا شما راحت‌تر بتوانید جایگاه این ماشین لباسشویی را در رده بندی موجود در بازار مقایسه کنید.

همانطور که در جدول مشاهده می‌کنید با وجود امکانات مشابه، قیمت ماشین لباسشویی دوو سری سنیور بسیار مناسب‌تر از مدل‌های مشابه است و از نظر مشخصات کاربردی هم قابلیت اضافه کردن لباس در مدل X وجود ندارد اما ماشین لباسشویی سنیور این قابلیت را دارد.

همچنین ماشین لباسشویی مدل Y با ظرفیت شسشتوی ۸ کیلوگرمی کم ظرفیت‌تر از سری سنیور است اما قیمت بالاتری دارد که چندان معقول به نظر نمی‌رسد. فراموش نکنید ماشین لباسشویی سنیور در سال ۲۰۲۱ عرضه شده و کلیه قطعات آن در بازار وجود دارد، خدمات پس از فروش این محصول واقعی است و تلاش شده در اسرع وقت خدمات رسانی به مشتریان انجام پذیرد، این درحالی است که قطعات ماشین لباسشویی مدل Y به سختی در بازار یافت می‌شود و در صورتی که نیاز به تعویض قطعه داشته باشد، ممکن است چند هفته مجبور باشید سراسر شهر و فروشگاه‌های معتبر را برای یافتن قطعات آن جستجو کنید.

ماشین لباسشویی مدل X برنامه‌های متنوع شستشو ندارد اما ماشین لباسشویی‌های سنیور ۱۴ برنامه شستشوی مجزا مطابق با نیاز مصرف کننده دارد.

سایر ویژگی‌های کاربردی لباسشویی سنیور

ماشین لباسشویی دوو سری سنیور در رده محصولات ۹ کیلویی عرضه شده که برای مصرف خانواده‌های ایرانی بسیار مناسب است. این مدل از ماشین لباسشویی‌ها با ۷ حرکت جادویی شستشو لباس را با بالاترین کیفیت تمیز کرده و در عین حال با کمک فناوری شستشو همراه با بخار ضمن از بین بردن کلیه عوامل حساسیت‌زا و بیماری‌زا باعث نرم شدن الیاف لباس و کاهش چین و چروک موجود در آن می‌شود.

از دیگر قابلیت‌های منحصر به فرد این ماشین لباسشویی این است که اگر لباسی از شستشو باز مانده یا به اشتباه داخل ماشین لباسشویی شده‌است شما به راحتی می‌توانید عملیات شستشو را متوقف کرده و لباس را به داخل ماشین لباسشویی وارد کرده یا از آن خارج کنید.

به کمک این قابلیت دیگر نباید نگران این باشید که یک لباس رنگی کل لباس‌های شما را رنگ کند یا به دلیل فراموش کردن یک لباس چند بار در طول روز مجبور شوید ماشین لباسشویی خود را روشن کنید. اگر چیزی را فراموش کنید دیگر مهم نیست.

ماشین لباس شویی سنیور از برند دوو در حال حاضر وارد بازار شده و شما به راحتی می‌توانید آن را از طریق نمایندگی‌های سراسر کشور یا فروشگاه اینترنتی دوو به آدرس Daewoo.ir تهیه کنید. به نظر می‌رسد در میان محصولات ۹ کیلویی موجود در بازار این مدل به دلیل کیفیت بالا، خدمات پس از فروش مناسب و امکانات منحصر به فردی مثل شستشوی سریع در ۱۴ دقیقه یکی از بهترین انتخاب‌های حال حاضر دراین رده باشد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5286203

منبع: مهر

کلیدواژه: ماشین لباسشویی کسب و کار لوازم خانگی گروه صنعتی ایران خودرو گروه خودروسازی سایپا صنعت خودروسازی تولید خودرو سریال خارجی ثبت شرکت واکسن کرونا شرکت های خصوصی پژو ۲۰۷ فیلم خارجی برندسازی ویروس کرونا تاکسی کره جنوبی ماشین لباسشویی لباسشویی دوو ماشین لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۸۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است

مسئولان اصرار دارند به جای لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند! - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، شاید مقایسه دو صنعت لوازم خانگی و خودرو به مذاق تولیدکنندگان لوازم خانگی خوش نیاید، اما هر چه می‌گذرد به عمق فاجعه تولید داخلی این دو کالا (لوازم خانگی برقی و خودرو) پی می‌بریم. کالایی که فناوری آن وارداتی است، با کیفیت بسیار پایین مونتاژ می‌کنیم، اما قیمت آن از قیمت جهانی آن کالا بالاتر است. این اتفاق در فضای انحصاری که در این سال‌ها در کشور حاکم است، برای لوازم خانگی و خودرو به وقوع پیوسته است. اکنون بعد از پنج دهه دولت و مجلس با تصویب قانون به دنبال واردات خودروی اقتصادی هستند تا رضایت مردم را جلب کنند، اما کارشناسان معتقدند باید مانع تکرار این تجربه برای صنعت لوازم خانگی شوند چراکه مردم ما محکوم به خرید لوازم خانگی گران‌تر نیستند، چون تولیدکنندگان با واردات قطعات و مونتاژ آن‌ها می‌خواهند ژست تولید ملی بگیرند.
 
داستان قیمت بالای خودرو، پایین‌بودن کیفیت آن و مقایسه‌اش با برند‌های کیفی و ارزان خارجی در کشور‌های همسایه همواره نقل محافل است. به عنوان مثال در کشورمان خودروی ال 90 با سال ساخت 1397، 870 میلیون تومان و نیسان آلتیما 2020 در دوبی 14هزار دلار (850میلیون تومان) است. اینکه چرا در این سال‌ها خودرو گران، بی‌کیفیت و مونتاژی به مردم تحمیل شده، موضوعی است نخ‌نما و تکراری که هر شهروند ایرانی از آن خبر دارد، اما نکته تلخ ماجرا این است که همین داستان نیز برای صنعت لوازم خانگی ایرانی در حال تکرار است و هیچ دولتمردی به ادامه این روند و تضییع حقوق مصرف‌کننده واکنشی نشان نمی‌دهد. شاید خرید خودرو برای هر خانواده ایرانی کالای ضروری نباشد، اما خرید لوازم خانگی برقی مانند یخچال، لباسشویی، اجاق‌گاز و تلویزیون جزو ضروری‌ترین کالای مورد نیاز در یک خانواده است که باید هم قیمت مناسبی داشته باشد و هم اینکه از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد. آنچه در پنج سال اخیر برای این صنعت رقم زده‌اند، چیزی جز نادیده‌گرفتن حقوق مصرف‌کننده نبوده است. 

به عنوان مثال به گزارش دنیای لوازم خانگی، قیمت یخچال فریزر ساید‌بای‌ساید ساخت ایران 64‌میلیون (4‌هزارو 400 درهم) و 89‌میلیون تومان (6‌هزار درهم) است که قیمت‌ها برحسب نوع برند متغیر است، اما همین یخچال سایدبای‌ساید در کشور امارات (با در نظر گرفتن نرخ درهم حدود 15‌هزار تومان)، برند بوش و زیمنس تولید آلمان کمتر از 5‌هزار درهم به فروش می‌رسد. همچنین گزارش خبرگزاری تسنیم که در اردیبهشت سال گذشته قیمت این کالا‌ها را در ایران و امارات مقایسه کرده بود، حاکی است قیمت ماشین لباسشویی هفت‌کیلویی سامسونگ در ایران 28‌میلیون تومان و در امارات 16‌میلیون تومان (محاسبه قیمت‌ها در امارات با درهم 14‌هزار تومان) بود. همین ماشین لباسشویی با نشان داخلی بین 19 تا 30‌میلیون تومان فروخته می‌شد. علاوه بر این ماشین لباسشویی هشت‌کیلویی ال‌جی در امارات 19‌میلیون تومان و ایران 35‌میلیون تومان فروخته می‌شد. همچنین یخچال سایدبای‌ساید سامسونگ در امارات 51‌میلیون تومان و در ایران 101‌میلیون تومان عرضه می‌شد. نشان ال‌جی این یخچال‌ها نیز در امارات 63‌میلیون تومان و در ایران 121‌میلیون تومان فروخته می‌شد. این مقایسه قیمت‌ها در حالی است که لوازم خانگی سامسونگ و ال‌جی موجود در بازار ایران قاچاق است و هیچ حقوق گمرکی به دولت پرداخت نمی‌شود. 

کالا‌های ایرانی قابل رقابت با خارجی‌ها نیستند 

نایب رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی با تأکید بر اینکه انحصار و مونتاژکاری با کمترین کیفیت ممکن، صنعت لوازم خانگی را ارتقا نمی‌دهد، در گفتگو با نبض‌صنعت می‌گوید: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم، بنابراین باید ببینیم کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند. 

محمدحسین اسلامیان می‌افزاید: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم، اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، 200دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از 20میلیون تومان به مردم فروخته نمی‌شود. 

وی تأکید می‌کند: تهیه زیرساخت‌ها از سوی دولت مسئله دوم است و مسئله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم. امروزه تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دوقلو و کولرآبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد. 

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی تصریح می‌کند: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تأمین می‌کند، اما مسئولان اصرار دارند به جای این لباسشویی 15میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با 25میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دوبرابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم. 

گلایه از وضعیت تولید لوازم خانگی  و خودرو در بهمن 1400

بهمن سال 1400 رهبر حکیم انقلاب در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، گلایه‌هایی را در مورد وضعیت کیفیت و قیمت برخی محصولات داخلی از جمله لوازم خانگی و خودرو فرمودند. نکته قابل تأمل در سخنان ایشان اشاره مصداقی به نزول کیفیت در تولید برخی محصولات داخلی بود. بنا به تأکید رهبری «حمایت‌های عملی و تبلیغاتی از تولید داخلی باید به ارتقای کیفیت محصولات و همچنین ارتقای فناوری منجر شود، اما متأسفانه در برخی صنایع به ویژه در صنعت خودرو به موضوع کیفیت توجه نمی‌شود و مردم نیز بحق به آن‌ها اعتراض دارند. اگر با وجود فضای حمایتی از تولید داخل، به جای ارتقای کیفیت، قیمت‌ها افزایش یابد، مسئله بدی است، زیرا نتیجه همه حمایت‌های دولتی، بانکی و جلوگیری از رقابت‌های خارجی، عملاً به بالا رفتن قیمت منجر شده است.» رهبر معظم انقلاب با گلایه از برخی تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی فرمودند: «با وجود حمایت‌هایی که از این تولیدکنندگان شد، اما گفته می‌شود برخی محصولات آن‌ها تا دو برابر افزایش قیمت داشته که نباید اینگونه باشد.»

از منویات رهبر معظم انقلاب دوسال‌وچهار ماه می‌گذرد. در این مدت لوازم خانگی که کمترین تلاش را در داخلی‌سازی قطعات داشته‌اند، به مونتاژکاری و واردات قطعات مشغولند و به بهانه افزایش نرخ ارز و دستمزد کارگر قیمت را ماهانه یا فصلی گران می‌کنند. خودروسان نیز در این مدت با ده‌ها ترفند و راه‌اندازی سامانه یکپارچه و واردات خودروی اقتصادی قیمت‌ها را گران کرده‌اند و همچنان مشتریان از کیفیت پایین و بالابودن قیمت آن ناراضی هستند. خبر‌های رسیده به «جوان» نیز حاکی است هر دو صنعت در انتظار دریافت مجوز افزایش قیمت هستند و عرضه خود را به شدت کاهش داده و قطره‌چکانی کرده‌اند. افکار عمومی همچنان انتظار دارند روزی برسد این دو کالای گران، ارزان و در فضای رقابتی در اختیار مصرف‌کننده قرار گیرند، نه اینکه با شعار تولید داخل قیمت را نجومی گران کنند.

منبع: جوان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علی پاکدامن در جایگاه سوم رنکینگ جهانی شمشیربازی ایستاد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول
  • توهین در آزادی، فرصتی دوباره برای احیای حقوق زنان در ورزشگاه‌ها
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • کتاب «ادب زندگی» منتشر شد
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران